Bydelskirken i april/mai måned 2022

Søndagene 24 april og 1 mai vil Bydelskirken delta i Mortensrud Jubileums gudstjenester. For mer informasjon, se deres nettside Mortensrud kirke, kirken.no

Fra onsdag 27 april starter vi opp med bønnevandringene på Bjørndal igjen. Vi møtes utenfor Bjørndal kirke kl. 19.00.

Velkomne til å delta!

Vi har akkurat feiret påske og vi gledes av å vite at Jesus er oppstanden. Jesus døde for oss og oppsto for at vi skulle ha evig liv i ham. Velsignet være ham!
Luk 24: 1-9

Jesus står opp
24Ved daggry den første dagen i uken kom kvinnene til graven og hadde med seg de velluktende oljene som de hadde laget i stand.  2 Da så de at steinen var rullet fra graven.  3 Og de gikk inn, men fant ikke Herren Jesu kropp.  4 De visste ikke hva de skulle tro, men med ett sto det to menn hos dem i skinnende klær.  5 Kvinnene ble forferdet og bøyde seg med ansiktet mot jorden. Men de to sa til dem: «Hvorfor leter dere etter den levende blant de døde?  6 Han er ikke her, han er stått opp. Husk hva han sa til dere mens han ennå var i Galilea:  7 ‘Menneskesønnen skal overgis i syndige menneskers hender og korsfestes, og den tredje dagen skal han stå opp.’»  8 Da husket de hans ord.  9 Og de vendte tilbake fra graven og fortalte alt dette til de elleve og til alle de andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *