Kjære medlemmer og tilhørere i Bydelskirken

Et år har allerede passert og vi planlegger nå et Årsmøte i Meningheten.

Året som gått har vært et annerledes år for oss, Norge og hele verden. Pandemien har gjort og gjør fortsatt at vi ikke har kunnet møte hverandre i gudstjeneste sammenhenger. Vi har måttet gå i lookdown flere ganger som har begrenset oss i å treffes fysisk.

Vi håper vi kan få til et årsmøte om noe tid. Vi har satt av Søndag 21 mars kl. 11.00 hjemme hos Gaathje.

Vi satser på at vi kan møtes fysisk men skulle den pågående lookdownen fortsette må vi møtes digitalt. Vi trenger en oversikt over hvem som kan møte fysisk og hvem som ønsker å møtes digitalt. Send en sms til Øyvind Gaathje på mobil 986 36 505 eller mail: lirgaath@online.no

Vi ønsker dere alle Guds rike velsignelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *